swe

pozbook.com

 

 

 

Välkommen.

Hoppas du kommer att kunna använda och skulle rekommendera pozbook.com till andra.

 

 

 

 

Översätt webbsidor till ditt språk

 

Observera att du kan ladda ner gratis och installera Google toolbar till din webbläsare. Du kan installera en google translate knapp. Så du kan automatiskt översätta webbsidor till ditt språk.

 

Google toolbar: www.toolbar.google.com

 

Google translate knapp till google toolbar: http://translate.google.com/translate_buttons

 

 

 

 

I menyn ovan hittar du länkar till en massa spännande och bra internet länkar -

 

Länken Länkar hittar du medicinska nyheter, dejting och mycket mer användbar för HIV-infektion, läkare och sjuksköterskor.

I länken medicin du kan dela dina kunskaper och erfarenheter, höra om andras kunskaper och erfarenheter om din medicinering.

I Nyheterna länken kan du läsa nyheter om hiv och aids relaterade frågor.

 

 

 

 

 

Träffa andra HIV infekterade. - Skicka oss en länk eller adress till en plats där HIV-infekterade, kan träffa andra i samma situation. En klubb, ett café eller ett allaktivitetshus kanske? Då kommer vi att skapa en sida med platser runt om i världen med platser där hiv-infekterade, kan träffa andra i samma situation.Please skriva till admin@pozbook.com

 

 

 

 

Support:

Sätt upp ett meddelande på ditt sjukhus, tala med din läkare och sjuksköterska och andra HIV-positiva på pozbook.com.You kanske vill skriva på en papperslapp:

 

www.pozbook.com

Dating länkar och andra användbara länkar. Medicinska nyheter för HIV-infektion, läkare och sjuksköterskor. - Dela din kunskap om din medicin, läsa om andras erfarenheter.

 

 

Villkor:

Allt hittar du information och detaljer om www.pozbook.com kan ägaren (ägarna) i www.pozbook.com inte hållas responsible.Access sker på egen risk! Rådgör alltid med din läkare om du vill prova något nytt eller ändra din konsumtion av droger eller hälsoprodukter om du tar these.With sunt förnuft får du den längsta.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright pozbook.com © All Rights Reserved pozbook.com 2013

pozbook.com